So Long Suckers!!

Imorgon sätter jag mit på ett flygplan till rarotonga...oh the jooooy!!! Alla som är avundsjuka räcker upp en hand!!

Eftersom att jag åker så tänkte jag skriva ifatt mig lite så att nästa inlägg blir bara om paradiset. (^.^)

Förra helgen var det fullt ös medvetslös! På fredagskvällen var det planerat kareoke med Au-pair gänget men innan jag begedde mig dit så tog jag hand om ungarna...visste dock inte riktigt vad jag skulle göra så jag lät dem grabba lute tuschpennor för att sedan få måla på mig...vilket de gjorde med glädje! Hals, mage, armar, rygg och fötter prydde de med massa färger.(Pappa! Nu förstår jag varför du lät oss göra det när vi var barn! Briljant måste jag säga.) 
När de var klara med det så fick Molly hjälpa mig med min ögonskugga(det blev två olika), Sophie fick välja mina kläder (svart klänning) och tillsammans bestämde de mina smycken (tiara, örhängen och ring). Ni kan ju gissa att jag var fruktansvärt vacker!
Innan jag for på kareoke så hade jag turen att haka på Evan, hans syster med man och hans kompisar för att bränna biltäck på go-kartbanan! Jag i min vackra utstyrsel måste gett ett ganska bra första intryck (>.<)
Vi fick även köra racingsimulator, jag kom på femte plats av tio! haha!! jag var inte sämst! (^.^)
Efter det så var det bara packa ihop sig själv för att åka till nästa destination. Michelles hus med singstar och guitar hero HELA kvällen lång...booyahw happyness!

Lördagen spenderades mest med att stressa runt med Maja för att få ihop våra kläder för kvällen då vi skulle på hennes värde-pappas 40års kalas med 80-tals tema. Jag i lysande gul och hon orande...stort hår, matchande benvärmare och rosa hårband. Tyvärr så har Maja alla om bilderna så ni får använda fantasin i hur stålande vi var. \(^.^)/
I stressen lyckades jag gå till en frisör för att färga och klippa håret...nu är det mörkt igen.

Söndag så åkte Jag, Tina, Lisanne och Maja till Reglan för lite sovenir shopping och kika lite på havet eftersom att Maja inte sett mycket mer än Hamilton än...väl vid havet så var man ju tvungen att känna lite på vattnet...inte så kallt (som de kunde varit) tyckte jag så ett dopp skulle ju inte vara fel. Lyckades även få med mig Maja på min plan...medans svenskarna badade så satt tyskarna på stranden och tittade på.


I Tisdags var vi och tittade på transformers 3. Helt klart BÄST av alla tre! När dörrarna till bion stänger sig bakom slog det mig...FAN jag känner inte mobilen någon stans. Ja det är sant! jag glömde den inne någonstans i biografen och för första gången får Lisanne se mig riktigt skitförbannad (på mig själv såklart).
I detta ilskeutbrott bestämmer jag mig för att jag måste ha sönder något...inget lägligt i sikte så jag sparkar på en påle istället.
Annat land...samma Sara. (o.0)
(Lyckades få tillbaka min telefon dagen efter så jag kunde pusta ut)

Annars har veckan varit som vanligt. Sista veckan innan skollov så inga läxor att oroa sig för och på fredagen så slutade barnen tidigare.
Sebastian gick då direkt till en kompis så jag och flickorna rotade fram ansikstfärgerna igen och gick lös på det.
Det var Sophies tur att måla mig och jag sa att jag bara ville ha något litet på kinden precis som de hade...men hon var så himla gullig så jag lät henne göra andra kinden också...och näsan...och pannan...öronen...halsen... armar...axlar...bröstkorg...I'm weak...weak i tell you!! /(>.<)\ Kul var det att inse att färgen inte går bort om man inte skrubbar riktigt riktigt hårt.

Idag (Lördag) Har jag fixat och trixat för min semester resa imorgon...harr harr harr!! Men mitt på dagen var jag tvungen att avbryta mitt planerande för ett mycket viktigt event! Sebastians och Mollys FÖRSTA piano konsert! det var faktiskt riktigt kul att se! Kan knappt vänta på nästa ... hoppas de inte slutar.

Nu ska jag sova...hörs när jag kommer tillbaka!





Kanske inte det första man förväntar sig se i en grändshop i Reglan...frågade ägaren om den och han svarade att han köpt den på auktion...Varför är nu frågan.



Bada bada bada bada!



som sagt...jag är för snäll!




Kareoke for the win!!!


Två veckor lite kort och gott

För att komma ifatt i mitt skrivande så kommer jag skriva väldigt kortfattat...för eventuella frågor så är det ju bara skriva (^.^)

Måndagen efter denna makalösa helg så passade sophie på att byta av sebastian i sjuksängen och stanna hemma från skolan...vilket inte passade mitt schema så himla bra eftersom att Evans födelsedag var dagen efter och jag var inte riktigt klar med presenten än.
Räddaren i nöden kom i form av mormor Antionette som bytte av mig i någon timme så jag kunde smita till chartwell för att göra klart presenten...som blev fantastisk.

Tisdagen var då Evans födelsedag!! Grattis grattis!! Bakade en morotskaka till honom som "födelsedagstårta" och decorerade den så fantastiskt att jag blev imponerad av mig själv. Ibland kan jag (^.^)
Vi gick ut och åt på Iguana med hela familjen plus morföräldrar. Vi hade en fantastiskt trevlig middag för att senare dra vidare hem och ta hand om presentöppningen och tårta...mums! (Min present var självklart en hit! yey!)

På helgen var det dags för Jasmins "hej-då"-fest eftersom det var sista helgen hon skulle vara i NZ...ytterligare en till som lämnar gänget. Men lördagen var utmärkt och utgången var superb! Söndagen var inte alls händelserik....film hemma hos Lizzie på kvällen men mycket mer spännande än så var det icke.

Helgen efter det så var det åter igen action. Fredagen bjöd på en show som Mollys klass hade och spelade upp inför skola och föräldrar. "vildingarnas land var det som bjöds på. Mycket gulligt! Direkt efter det körde jag till tatueringsstudion för att boka en tid. Kl 10.00 den 9:e augusti blir det en ny tatuering på foten.

"Black water rafting" i waitomo var lördagens äventyr men min nya svenska vän Maja. Kändes konstigt att prata svenska så pass mycket att jag ibland ovetandes började konversera på engelska istället..haha (>.<)
I alla fall...black water rafting...sjukt coolt! Började med att vi skulle fira ner oss själva 36meter rakt ner i en grotta för att sedan spendera ca 2 till 3 timmar i 9gradigt vatten. Tittandes på lysmaskar och klättrandes upp för vattenfall. Man kan ju säga att träningsvärken dagen efter var fantastisk!!









Storlek på skor...size 3...just sooo sad (<.<)


RSS 2.0