Morr Gurr och Fräs

Tjo hej tjo hoppsan! tänkte egentligen skriva lite om vad som hände idag med det gör jag någon annan dag...det var inte mycket intrassant i alla fall. Ämnet får nu smidigt gå över till den obotligt korkade Au-pairen som var här före mig som oxå går via namnet Sarah (snälla notera att vi i alla fall stavas olika)

Vi har under en tid försökt...eller hon har försökt, jag har inte varit lika intresserad, att  fixa fram en tid vi kan prata via skype. VARFÖR hon tror att jag skulle vilja prata med henne ensam är för mig en gåta så jag har nu fixat så att barnen oxå är med.
Iallafall så skickade jag ett mail för inte alls många timmar sen att söndag kl 1900 (för oss) skulle passa och undrade om hon kunde då...och hon svarar att då är kl 0500 i Tyskland och det var lite för tidigt.
Detta tycker jag är väldigt konstigt eftersom att klockan då skulle vara 0900 i Sverige och jag drar mig en tänkare om jag sett på nyheterna om tyskland bytt kordinater...svar:nej.

VEM har då rätt?

Efter att flera söndagar i rad pratat med min fantastiska familj skulle jag nog vilja säga att jag är 100 procent säker på att Sverige samt Tyskland är tio timmar efter oss. Men den envisa jäveln insisterar att dom är FÖRE oss i tiden SAMTIDIGT som hon säger att det nu är lördag kväll i nya zeeland och lördag morgon i tyskland....Sen ber hon mig snällt googla så att jag skulle förstå att hon har rätt...och eftersom att hon har rätt skulle det betyda att det vore enklare om vi tog det på våran morgon istället. Jag svarade att kl 19 var då vi kunde...punkt slut

Irritation och chock över denna oerhörda dumhet gör det nu svårt för mig att sova. Hur hon klär på sig själv på morgonen är för mig en gåta.

Surprise!!



När jag hämtade Philippa igår möttes jag av denna trevliga överraskning. Egengjord ansiktsmålning. Mycket charmigt måste jag säga. \(^.^)/


~Lot's To Do!~

Oj oj! nu har jag inte skrivit på ett tag! Men jag måste säga att jag har haft fullt upp. I Torsdags åkte nämligen en av mina närmsta vänner jag fått här hem till Tyskland igen så vi har haft fullt upp med saker vi ville göra. (Natalia! know that your crazy as will be missed!) Förra helgen spenderandes med kalas på lördagskvällen, fullt ös medvetslös skulle jag nog vilja säga. Mycket, mycket underhållande kväll!
Dagen efter tog vi oss sakta ut ur sängen för att åka till Reglan för burgare och bad i solnedgången. Lyckades ta många fantastiska bilder!

På vardagarna innan hemfärd var vi ute på middagar, hyrde film och bara hängde så mycket vi kunde. Passade även på att ta ett dopp i min bubbelpool på morgonqvisten.

Annars är det nog inte så mycket som har hänt ut över det vanliga. Äta, sova, skjutsa barn, leka med barn och på helgerna, utgång.

Kan ju dock berätta underbara ögonblick med barnen som har hänt.
Molly kom in i köket där jag stod och bakade för att berätta att hon tyckte att jag var bäst och hon gillade mig jättemycket...mycket mer än den förra Au-pairen. \(^.^)/

Under dagen då jag är ensam med Philippa så brukar jag killa henne på magen/ryggen. I veckan så suckade hon djupt och sa
-"Jag är så lycklig"
-"Jaså? varför är du lycklig?"
-"För att du killar mig"
Fy vilken söt unge!! \(>.<)/







Jag har fått en förkärlek till bilder med bänkar.


Purple Haze

Ooooh! för folket som missat det så har min blonda slinga blivigt utbytt mot lila! Pretty Pretty \(^.^)/





Finish Line Of Easter

Äntligen är lovet över! Imorgon blir det tillbaka till vardagen igen och jag klagar INTE! Visst har jag gjort mycket roligt med barnen efter jag kommit hem från min lilla tripp, men heldagar med barnen är minst sagt energitömmande.

I onsdags blev det dags för papper mache hattar. Philippa vas sååå go! hon tycker inte om att ha kladdiga händer så hon ledsnade snabbt på att klistra och väntade på att få hjälp från mormor och varje gång hon fick lim på händerna gick hon och tvättade dem. De andra var inte långt efter...medans jag snabbt gav upp penseln och gjorde att med händerna använda barnen bara penslar till att limma. (^.^)

Torsdagen var full av massa planer! Jag, Mormorn och 6 barn skulle gå på bio och äta lunch ute sen på kvällen en mega middag. Men bioplanen stöpade i backen då vi inte kunde få platser nära varandra och vi blev tvingade att plandera om. Planen blev att åka hem till Mormorn och plocka feijoas (Mums!!) sedan hyra film istället och göra som en hemma-bio med popcorn å allt! Så trots knas i planeringen blev det en heeelt okey dag (^.^)
Roligt var dock att våran kommunicering om i vilken ordning vi skulle göra sakerna i inte var den bästa och medans jag kör upp på deras uppfart ringer Antionette (från och med du kallad An eftersom jag är för lat för att skriva hella namnet) och frågar vart jag är eftersom jag tog så lång tid på mig. Jag svarade att jag var på uppfarten...men hon kunde inte se mig. Vilket var förståligt eftersom hon var på min uppfart!

Igår vad det ju Valborg och även fast jag är på andra sidan jorden tycker jag att det ska firas i alla fall, vilket mina tyska vänner instämmde om. Det blev maskerad och "pub crawling" som fick ersätta champagne frukost och vandring runt om Uppsala. Fantastiskt roligt ska jag säga! Tack vare min tiara och vingar uppstod många situationer...obekväma som roliga. Allt resulterade dock i en bra kväll.

Nu ska jag nog sova eftersom jag ska upp om 6 timmar för att få i frukost barnen och köra dem till skolan. Tillbaka till rutin. \(^.^)/


RSS 2.0