Strååååålande Jul!!


Min Jul i Wellington var fantastisk! <3 Bilfärden ner tog circa gurka 6 timmar så det var en utmaning i säg att inte vilja göra sig av med en unge eller två på vägen. Men alla anlände vi till släktingarna som vi skulle bo hos (Yvonne och Hugh) som till och med hade gjort i ording ett eget rum till mig! Snacka om att man känner sig speciell! hihi...
Vädret under juldagarna var hur underbara som helst! Knappt ett moln på himlen och solen lyste stark...så det var solskyddsfaktor som gällde.
Bortsett från sista minuten-jul-shopping och själva julfirandet så visade Evan och Sally mig runt i Wellington...museum, utsikt över staden, lekparker och så hyrde vi en cykelbil och cyklade runt vid hamnen.
Och om ni inte tycker att jag är bortskämmd nog så fick jag världens bästa julklappar <3 Saker till bakning, almanacka, souvenirer och en present som slår ALLT!!! Så exalterad att jag nästan grät lyckotårar...men det förblir en liten hemlis om vad det är tills vidare...heheee (^.^)
Resten av veckan har varit kanoners...idag firade vi Dee's 70års födelsedag och imorgon åker jag till Sydön igen för en veckas semester skoj! :D

Hoppas allas jul var precis lika underbar som min! :D




Mina Raringar <3





God Jul!

Har nu haft en hel vecka med skollov...sjukt trött man blir av att ta han om fyra barn från 7-17 varje dag. Igår var jag helt säker på att jag skulle stupa innan middagstid. Men efter en uppfriskande dusch kunde jag hålla mig vaken typ en timme till. Idag håller vi på att packa för att vid lunch-tid börja bege oss mot Wellington där vi ska spendera julen med lite släktingar. Hoppas på bra väder där nere^^

Förra helgen fyllde mormorn 70 år så det var storkalas i huset. Jag bjöd på lussebullar och knäck vilket var mycket populärt! Dom undrade vad jag hade köpt det någonstans...hehee

Annars har veckan varit bra...onsdagen bjöds på julkorts pyssel och smällkaramells skapande.
Gjorde även evan och sallys julklapp. Vilket jag blev mycket stolt över i slutändan.





glöm inte bort min tävling! den är fortfarande igång så skicka den vidare massa gånger och titta på den från olika datorer och telefoner!
http://www.youtube.com/watch?v=7OZoebAkm4Q&feature













GOD JUL!!!!! :D


Gott Med Glass


Börjar bli riktigt varmt här borta så en dag när vi var ute med hunden bestämde jag mig för att bjuda dem på lite glass :)





Syskon Chock! (del 2)

Under veckan var det inte lika mycket action eftersom att jag skulle jobba samtidigt. Men vi lyckade klämma in "Hamilton Gardens" och en massa filmtittande på kvällarna :) Skoj skoj skoj! :D

På tisdagen så skulle jag till kören så Sanna och Simon gick på bio och planen var att vi skulle vara hemma typ sammtidigt...men när jag kom hem så fick jag vänta ett tag men inga syskon sågs till...konstigt.
Sen får man ett samtal från syster som säger att dom gått vilse och bhöver hjälp! Haha!! >.< Roligare var ju att de faktiskt inte var så långt borta heller.


Andra helgen var fullsmockad med activiteter den med. Lördagen spenderades i Auckland där vi först åkte till "Butterfly creek"...vilket är ett rum fullt av fjärliar <3 älskade det rummet med det var lite väl dyrt tycker jag...inget man gör två gånger direkt.
Efter det försökte vi lokalisera "mt Eden" som är en vulkan man kan åka upp på mitt i Auckland city. Satt där ett tag och njöt av utsikt och värme...värmen som kom fram i vindstilla.
Att komma in i stan hade varit lättare om Sally hade gett oss en uppdaterad karta...kartan var typ 8 år gammal så allt var ju för fan ombyggt...har suttit i roligare situationer. Men efter ett smärre irritations utbrott så lyckades vi iallafall komma dit vi skulle (^.^)

Söndagen åkte vi till Rotorua och gjorde Zorbing! Så himla roligt! Man går alltså in i en jättestor boll med vatten i och så åker man ner för en backe. Mycket roligare än vad jag någonsin trodde det skulle vara :D
Efter att ha gjort Zorbingen och kollar runt lite var det snabba puckar hem för vi hade blivigt bjudna över på grillning hos Mormor...vilket belv en väldigt lång kväll och vi pratade till midnatt och över. Till slut var vi alla så pass trötta att det blev hemgång, sänggång.

Efter den helgen var inte inte många dagar kvar alls :( vi umgicks så mycket vi bara kunde men på onsdagen blev det ett tårfyllt hejdå på hamiltons busstation.













Simon tappade sin flip-flop i floden och sanna grabbar en stor pinne i hopp om
att nå den...men det var bara att säga hejdå och komma ihåg de fina minnerna de haft tillsammans på bali.


Tävling!

Har gjort en video om min vistelse här och den är med i en tävling. Mest sedda film vinner! Så alla måste hjälpa mig nu!!! Kom igen...vänner, bekanta...ovänner och fiender. Titta, titta....TITTA!!



http://www.youtube.com/watch?v=7OZoebAkm4Q&list=HL1322807958&feature=mh_lolz


(kommentera gärna så jag vet att ni sett den)

RSS 2.0